Tampoane incontinenta San Seni Normal 30 buc

 
Retur Gratuit
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_5900516691004
38,00 RON
Conținut: 30 Unit (1,27 RON / 1 Unit)

TVA inclus

In stoc, Livrare imediata

Cantitate
 
Absorbante cu forma anatomica, 5, 6, 7, 8 picaturi, pentru incontinenta medie si grava. AIR -...Mai multe
Informații produs "Tampoane incontinenta San Seni Normal 30 buc"

Absorbante cu forma anatomica, 5, 6, 7, 8 picaturi, pentru incontinenta medie si grava. AIR - suprafata ce permite pielii sa respire.
Tampoane Absorbante urologice cu formă anatomică recomandate persoanelor cu incontinenţă medie şi gravă. Stratul laminat exterior al absorbantelor permite pielii să respire şi previne apariţia iritaţiilor.

Proprietăţile San Seni:

  • capacitatea de absorbţie - strat interior dublu cu superabsorabant cu posibilitate de ajustare - bandă elastică în jurul piciorului şi strat absorbant cu forma anatomică
  • confort - indicator de umiditate; strat exterior moale, delicat (laminat ce permite pielii să respire); "sistem deschis"
  • protecţie - umezeala este reţinută în interiorul absorbantului, departe de piele; stratul laminat permite pielii să respire şi astfel reduce riscul apariţiei iritaţiilor; volănaşele laterale împiedică scurgerea lichidului; lipsa elementelor din latex reduce riscul apariţiei reacţiilor alergice (Latex Free)
  • EDS - un strat special ce permite o distribuţie mai rapidă a umezelii şi astfel asigură un sentiment permanent de uscat
  • discreţie - datorită culorii albe a stratului laminat şi asemănării cu un material normal, absorbantele nu foşnesc si sunt invizibile chiar şi sub haine strâmte şi deschise la culoare; neutralizează mirosurile neplăcute Odour Stop patru nivele de absorbţie.

Variantele diferă în funţie de mărime şi capacitatea de absorbţie. Calitatea acestor produse garantează confortul, protecţia şi discreţia necesară. Este foarte important faptul că absorbantele urologice trebuie alese în funcţie de gradul de incontinenţă al pacientului şi de absorbţia necesară, spre deosebire de scutece, care se aleg în funcţie de greutate sau circumferinţa taliei. Pentru o fixare mai bună, se recomandă folosirea împreună cu chilotul special San Seni. Capacitatea de absorbţie şi mărimea sunt indicate de benzile colorate de pe stratul exterior laminat (vezi Sistemul de culori).

Absorbantele San Seni sunt disponibile în patru variante

  • Normal 32 x 55 cm, 5 picaturi incontinenta medie şi grava
  • Uni 32 x 55 cm, 6 picaturi incontinenta medie şi grava
  • Maxi 32 x 65 cm, 7 picaturi incontinenta medie şi grava
  • Plus 36 x 65 cm, 8 picaturi incontinenta medie şi grava
Link-uri către "Tampoane incontinenta San Seni Normal 30 buc"
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Caracteristicile "Tampoane incontinenta San Seni Normal 30 buc"
Produse incontinenta: Tampoane incontinenta
Tip incontinenta: Moderata
Bucati in cutie: 30 buc
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Tampoane incontinenta San Seni Normal 30 buc"
Ultimele vizualizate